Hizmetlerimiz

İHALE YÖNETİMİ

Tüm ihale sürecini organize ediyoruz. Tüm nakliye ve depolama operasyonları için gereksinimlerinizi tanımlıyor ve önceliklendiriyoruz. İhtiyaçlarınıza göre oluşturduğumuz RFQ dokümanlarına göre Lojistik Servis Sağlayıcı firmalardan teklif istiyor ve bunları geçmiş operasyonel verileriniz ve gelecekteki gereksinimlerinizle karşılaştırıyoruz. Onay verilmesi halinde müzakerelerde size yardımcı oluyoruz. Kısaca: sizlerle birlikte, her bir teklifin güçlü ve zayıf yönlerini belirliyor, en iyi teklifleri ve gelecekteki ortaklarınız seçiyoruz.

LOJİSTİK MALİYET KARŞILAŞTIRMA

Lojistik Maliyetlerinizi sektörünüzdeki diğer şirketlerle karşılaştırıyoruz. Lojistik operasyonlarınızı analiz ederek şirketinizdeki operasyon hacimlerine göre simüle ediyor daha sonra bu maliyetleri sektörünüzden ve benzer büyüklükteki şirketlerden alınan verilerle karşılaştırıyoruz. Bunun için sektörün farklı segmentteki firmalarından sürekli olarak edindiğimiz güncel navlun ve ardiye tarifesi içeren veri tabanımızı kullanıyoruz.

DAĞITIM STRATEJİLERİ VE AĞLARI

Lojistik uzmanlarımız, dağıtım ağlınızı, süreçlerinizi ve ekonomik potansiyelinizi analiz eder, gelecekteki gereksinimleri tanımlar ve potansiyel optimum tedarik zinciri tasarımını kurgulamada ve uygulamada sizlerle beraber çalışır. Yardımımızla, dağıtımınızı sürdürülebilir bir rekabet avantajına dönüştüren süreçler, yapılar ve stratejiler geliştirirsiniz.

DEPO TASARIMI VE STOK YÖNETİMİ

Depolama operasyonunuzu hem işleyiş hem de hacim kullanımı anlamında daha verimli hale getirmek için mevcut operasyonunuzu analiz ediyoruz. Yeni bir depo tasarımı için ise orta ve uzun vadeli depolama ihtiyaçlarınıza göre sizin için ideal büyüklükte ve hızda çalışacak bir depo tasarlıyoruz. Yatırım maliyetlerinizi olabildiğince azaltmak için mevcut stok yönetiminizi inceliyor ve stok azaltma fırsatlarını sizlerle beraber değerlendiriyoruz.

LOJİSTİK STRATEJİLER VE YAPILANMALAR

Lojistik organizasyonunuzu optimize etme ve daha verimli süreçler düzenleme konusunda size destek oluyoruz. Lojistik operasyonlarınızı şeffaf maliyetlerle güçlü bir hizmet merkezi haline getirmek için sizlere destek oluyoruz.

PROJE YÖNETİMİ

Önemli projelerinizi yönetmek ve koordinasyonu sağlamak için yetkin ve kıdemli danışmanlarımız sizler adına yönetim desteği sunarlar. Bir yandan ani yönetici ihtiyacınız karşılanırken diğer yandan geçici yönetimle proje yöneticisi olarak şirketinize katılan danışmanlarımız uzmanlıklarını organizasyonunuza aktarır.