Biz Kimiz?

Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi problemleri için multi-disipliner mühendislik çözümleri topluluğu

PSD Poseidon, farklı dallarda mühendislerden oluşan, “multi-disipliner” bir ileri mühendislik çözümleri topluluğudur. PSD Poseidon, tedarik zinciri ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda vizyoner bir yaklaşım ile ele alır ve ileriye yönelik entegre çözümler sunar. Farklı sektörlerden edindiğimiz tecrübelerle müşterilerimize birbirini tamamlayan konu başlıklarında, kapsamlı bir Tedarik Zinciri Danışmanlık Hizmetleri sunmaktayız. Verdiğimiz bütün hizmetlerde kavramsal birikimimizi saha pratiklerinin kısıtlarında şekillendiriyor ve çözümlerimizin her zaman uygulanabilir ve verimli olmasını sağlıyoruz.

Doğru soruları soruyoruz

PSD Poseidon olarak biz, lojistiğin artık sizi diğerlerinden ayıran maliyet ve müşteri hizmet kalitesinde anahtar faktör olduğunu biliyoruz. Etkin ve iyi hazırlanmış lojistik danışmanlık hizmetlerimizle size en uygun lojistik konsepti geliştirmek ve en uygun depo, tesis yerleşimi, dağıtım ve malzeme elleçleme çözümlerini tedarik zincirinizin ihtiyaçlarına sunmak için çalışıyoruz. Sizin için doğru soruları soruyoruz. Firmanızın lojistik yapısını inceliyor, ardından asgari olarak almanız gereken hizmetleri sıralıyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarını beklentiniz doğrultusunda vizyoner bir yaklaşım ile ele alıyor ve ileriye yönelik entegre çözümler sunuyoruz. Taleplerin tespitinden tedarikçilere sipariş verilmesine ve ürünün son kullanıcıya ulaşmasına kadar tedarik zincirinin bütün halkalarının süreç içerisindeki konumu ile bilgi akışı inceliyoruz ve yeniden düzenlemeye ihtiyaç duyulan noktalarda alternatif yapılar tasarlıyoruz. Alacağınız hizmetler için size en uygun tedarikçi listesini sunuyor, tedarikçilerinizle yapacağınız sözleşmeleri düzenliyor, gerekirse bütün lojistik sisteminizi en başından doğru, yenilikçi ve gelecekteki ihtiyaçlarınızı ve risklerinizi öngörerek tasarlıyoruz. Bizce işin büyük kısmının lojistik, bu yüzden sadece lojistiğe odaklanıyoruz. Sizin için doğru soruları soruyoruz. Firmanızın lojistik yapısını inceliyor, ardından asgari olarak almanız gereken hizmetleri sıralıyoruz. Alacağınız hizmetler için size en uygun tedarikçi listesini sunuyor, tedarikçilerinizle yapacağınız sözleşmeleri düzenliyor, gerekirse bütün lojistik sisteminizi en başından doğru, yenilikçi ve gelecekteki ihtiyaçlarınızı ve risklerinizi öngörerek tasarlıyoruz. Tasarladığımız ve uyguladığımız çözümleri şu şekilde sıralayabiliriz;

Misyonumuz

Birbirleriyle sürekli bir çelişki içerisinde olan; zaman, maliyet ve kalite faktörleri içerisinde en uygun ödünleşme ile uygulanabilir çözümler sunmaktadır. Temel misyonlarımız, yönetim ve mühendislik arasındaki etkileşimi yönetme, gelişim ortaya koyma taahhüdü ve yeni teknolojilerin geniş etkilerini takip etmek ve mevcut uygulamalara adapte etmektir.

Vizyonumuz

Tasarladığımız ve uyguladığımız çözümlerin tamamında makul seviyedeki belirsizlik ve değişim ortamlarına uyum sağlayabilecek esneklikte, dayanıklılıkta ve uygulama sonrasında geliştirmeye açık yapılar kendini yenileyen, butik çözümler oluşturmaktır.