Sistem Seçimi ve İyileştirme

Satın alınan en yaygın tedarik zinciri sistemleri arasında Depo Yönetim Sistemleri, Taşımacılık Yönetim Sistemleri ve çevresel sistemler yer almaktadır. Sistem seçimini ve satın almayı etkinleştirmek için işletmeniz için iyi tanımlanmış bir “Teklif Talebi” belgesine ihtiyaç duyulur. Bunun hazırlanması, ilk adımda Süreç Analizi ve Sistem Gereksinimleri tanımının yapılmış olmasını gerektirecektir.

Tedarik Zinciri Yönetim Yazılımı

Bir sonraki aşama, potansiyel tedarikçilerinizi seçmektir. Potansiyel tedarikçilere ‘Teklif Talebi’ belgelerini göndermeden önce bir gizlilik sözleşmesi oluşturulmasından başlayarak, sistem kabul kriterleri, hizmet seviyeleri ve fiyatlandırma hakkında kapsamlı tablolar içeren müzakere edilmiş bir sözleşmenin akdedilmesine kadar tüm süreçlerde sizlere destek oluyoruz.

Tedarik Zinciri Sistemleri Tedariki

Sistemin karmaşıklığına, entegrasyon gereksinimlerine, talep edilen ihtiyaçlara ve edinilecek tedarik zinciri sisteminin boyutuna bağlı olarak 4 ila 12 ay sürebilen bu sistem seçimi ve satın alma faaliyetleri için zaman ihtiyacını eksik belirleme eğilimi vardır. Özellikle sözleşme görüşmeleri çok uzun sürebilmektedir. Yeni bir tedarik zinciri yönetim sistemi seçme ve tedarik etme konusundaki desteğimizden yararlanmanız, güvenilir zaman planları içinde operasyonlarınıza uygun doğru yazılımı alacağınızdan emin olmanızı sağlayacaktır.

İlgili çalışma başlıkları:

⁃  Süreç Analizi & Sistem Gereksinimleri