Sistem Uygulaması Canlıya Alma

Sistem uygulaması ancak başarılı bir tedarik zinciri Sistem Seçimi ve Satın Alma aşamasının tamamlanmasından sonra gerçekleşebilir. Bu konuda proje yönetiminde size yardımcı olur ve sizleri sık yapılan hatalara karşı koruruz. Sistem uygulamalarının zaman çizelgelerini ve bütçeyi aşma riski çok yüksektir, hatta bazıları tamamen başarısız olabilir. Deneyimlerimiz ile riskinizi en aza indirmek için size destek olmaya hazırız.

Uygulama Yapısı Organizasyon

Etkili bir sistem uygulaması elde etmek için tam zamanlı bir ‘Uygulama Yapısı Organizasyonu’na ihtiyacınız vardır. Kuruluşunuzdan kilit rollerde en deneyimli kişilerden oluşan bir Proje Yönlendirme Grubu, Proje Ekibi, Proje Yöneticisi, Sistem Sahibi ve Anahtar Kullanıcıları belirleriz. Sistem uygulamasının çok dikkatli ve yönetilmesi gerekir, yeterli kaynak sağlamamak ise genellikle sorunların bir nedenidir.

BT Sistemlerini Uygulamanın Faydaları

Önceki iki aşama olan Süreç Analizi & Sistem Gereksinimleri ve Sistem Seçimi & Satın Alma aşamalarının tamamlanması, sistemleri uygularken aşağıdaki avantajlara sahiptir:

• Tedarik zinciri sistemi tedarikçisi, gerektiğinde mevcut olan doğru düzeyde destek sağlamayı taahhüt edecektir.
  • Eğitim gereksinimleri, özellikle çevrimiçi öğrenme, yerinde pratik eğitimler ve eğitmenin eğitimi’nin en uygun kombinasyonları olmak üzere projenin başında belirlenecektir.
  • Anahtar kullanıcılar, veri geçişinde, kabul senaryoları geliştirmede ve testler için veri setleri oluşturmanın yanı sıra testleri gerçekleştirmede önemli bir rol oynayacaktır.
  • Sistem kurulumunda en az 3 sistem ortamı olması gerektiğine inanıyoruz: eğitim, test ve üretim (canlı). Canlıya geçişin nasıl yapılacağı konusunda dikkatli bir planlama gereklidir.

İlgili çalışma başlıkları:

⁃  Süreç Analizi & Sistem Gereksinimleri