Süreç Analizi & Sistem Gereksinimleri

Şirket stratejinizi desteklemek ve verimli, müşteri odaklı günlük operasyonlar sağlamak için iyi bir BT altyapısına sahip olmak gerekmektedir. Tedarik Zinciri sistemlerinizin, süreç analizi ve sistem gereksinimi tanımı yoluyla iş hedeflerine ulaşmak için mümkün olan en iyi sistem olup olmadığını değerlendirmek bunun için önemlidir.

Tedarik Zinciri Yönetim Yazılım Gereksinimleri

Mevcut ve gelecekteki iş gereksinimlerinin belirlenmesine yardımcı olmak için sizinle birlikte çalışacak deneyimli lojistik danışmanlardan oluşan bir ekip ile mevcut iş süreçlerinizi analiz etmek, iş uygulaması değişiklikleri ve BT sistemleri geliştirmeleri yoluyla süreç iyileştirme fırsatlarını belirlemek için beraber çalışıyoruz. Bu kapsamda, mevcut sistemlerinizin ve donanım dağıtımınızın devam eden iş ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamayacağını değerlendiriyoruz:

• Sistem değişikliklerinin yapılması gerekli mi?
  • Bu değişiklikler mevcut sistemlerin geliştirilmesini mi, yeni sistemlerin uygulanmasını mı yoksa her ikisinin bir karışımını mı içerecek?

Kuruluşunuzun ister tamamen yeni bir sisteme ihtiyacı olsun, isterse mevcut sistemleri geliştirmek için, deneyimli danışman ekibimiz, kanıtlanmış metodolojimizi kullanarak bu süreçte size başarılı bir şekilde rehberlik eder.

İlgili çalışma başlıkları:

⁃  Süreç Analizi & Sistem Gereksinimleri