“Multi-disipliner” ileri mühendislik çözümleri

Poseidon Consulting, farklı dallarda mühendislerden oluşan, “multi-disipliner” bir ileri mühendislik çözümleri topluluğudur

Ne yapıyoruz?

İhtiyaçlarınızı beklentiniz doğrultusunda vizyoner bir yaklaşım ile ele alıyor ve ileriye yönelik entegre çözümler sunuyoruz. Taleplerin tespitinden tedarikçilere sipariş verilmesine ve ürünün son kullanıcıya ulaşmasına kadar tedarik zincirinin bütün halkalarının süreç içerisindeki konumu ile bilgi akışı inceliyoruz ve yeniden düzenlemeye ihtiyaç duyulan noktalarda alternatif yapılar tasarlıyoruz.
LOJİSTİK YATIRIM VE İHALE YÖNETİM
Depo, Dağıtım Merkezi, Üretim Tesisi Yeri Seçimi; Depo ve Tesis İçi Yerleşim Planlaması gibi uzun vadeli kararların alınmasında yol gösterici nitelikle, matematiksel modelleme, simülasyon uygulamaları ve what-if analizleri çalışmaları sunuyoruz.
YAZILIM SEÇİMİ SÜREÇ VE UYGULAMA DANIŞMANLIĞI
Üçüncü parti yazılım seçiminizde ihtiyaçlarınızın belirlenmesinde size destek oluyor anlaşma ve uygulama aşamasında deneyimli profesyonellerimizle büyük maliyetlere yol açabilecek uygulama hatalarından sizi uzak tutuyoruz.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ VE DEĞERLENDİRME
Fiziksel dağıtım ve depolama operasyonlarınızla ilgili maliyet azaltmaya dönük darboğaz ve verimlilik çalışmaları yapıyoruz. Envanter kontrolü prosedürleri oluşturuyoruz ve stok seviyelerinizi risk uyumlu olarak ne kadar olması gerektiğini belirliyoruz.