Türkiye’nin köklü markalarından, elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması ARZUM, Poseidon Consulting ile depolama ve tüm lojistik operasyonlarının dış kaynak seçimi konusunda maksimum müşteri memnuniyeti sağlama hedefi vizyonu doğrultusunda uzun yıllardır süren işbirliğine devam etme kararı aldı.

Temelleri, 1950’li yılların başlarında Kazım Kolbaşı, Kemal Kolbaşı ve İbrahim Kolbaşı tarafından atılan ve 1966’da yerli bir marka olarak doğan Arzum, 50 yılı aşkın köklü tarihiyle Türkiye’de yüksek marka bilinirliğine ve hane penetrasyonuna ulaşmış, başarısını kısa sürede uluslararası boyuta taşımıştır. 50 yılı aşkın yolculuğunda inovasyon ve tasarımı odağına alarak ortaya çıkardığı ürünlerle tüketicilerinin hayatlarına kolaylık sunan Arzum, paydaşlarına en fazla değeri yaratmayı hedefleyen ödüllerle özdeşleşmiş, samimi, güvenilir bir marka olmuştur. Dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca eve ulaşan Arzum, global marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.